- 10%

Dreame Πιστολάκι Μαλλιών Miracle (Ροζ χρυσό)

Original price was: 418,20 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 375,50 €. με ΦΠΑ

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 4 – 10 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  • Κατασκευαστής  Dreame
  • Μοντέλο  Miracle
  • Τύπος μοτέρ  Brushless
  • Ιονισμός  Ναι
  • Τρόποι λειτουργίας  4
  • Έλεγχος θερμοκρασίας  Ναι
  • Ροή αέρα  70m/s
  • Βάρος  550g
  • Θόρυβος  76dB
EAN: 6976233673882 SKU: SB-060942 Tag:

Original price was: 418,20 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 375,50 €. με ΦΠΑ

(-10%)

Πιστολάκι μαλλιών Dreame Miracle

Δώστε στα μαλλιά σας όγκο και προστασία με το πιστολάκι μαλλιών Dreame Miracle. Εκπέμπει έως και 600 εκατομμύρια αρνητικά ιόντα πλατίνας, τα οποία προστατεύουν τα μαλλιά και συμβάλλουν στη βελτίωση της κατάστασής τους. Το έξυπνο σύστημα ελέγχου της θερμοκρασίας εξαλείφει τον κίνδυνο θερμικής βλάβης και το αποδοτικό μοτέρ, που φτάνει τις 130.000 στροφές ανά λεπτό, εξασφαλίζει αποτελεσματικό στέγνωμα με ταχύτητα αέρα 70m/s. Η πρακτική οθόνη LCD διευκολύνει τη λειτουργία και δείχνει τον επιλεγμένο τρόπο λειτουργίας – έχετε στη διάθεσή σας 4 επιλογές. Επιπλέον, ο εργονομικός σχεδιασμός της συσκευής ελαχιστοποιεί την κόπωση των χεριών. Το σετ περιλαμβάνει 5 μαγνητικά ακροφύσια που διευκολύνουν το styling, μεταξύ των οποίων και ένα αρωματικό ακροφύσιο, που σας επιτρέπει να βιώσετε την εμπειρία της αρωματοθεραπείας.

Εντυπωσιακή ταχύτητα στεγνώματος

Ανακαλύψτε ότι το στέγνωμα των μαλλιών σας δεν χρειάζεται να είναι μια κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία. Το πιστολάκι Miracle ξεχωρίζει με την ισχύ των 1600W και είναι εξοπλισμένο με μοτέρ brushless, το οποίο λειτουργεί με ταχύτητα 130.000 στροφών ανά λεπτό, δημιουργώντας ρεύμα αέρα 70m/s. Ξεπερνά τα τυπικά μοτέρ ανάλογων συσκευών, τα οποία συνήθως προσφέρουν περίπου 110.000 στροφές ανά λεπτό. Ως αποτέλεσμα, η συσκευή επιτρέπει το στέγνωμα μαλλιών μεσαίου μήκους σε μόλις 120 δευτερόλεπτα. Με το Dreame, θα έχετε περισσότερο χρόνο για τον πρωινό σας καφέ! Επιπλέον, ο καινοτόμος σχεδιασμός του έλικα συμβάλλει στη μείωση της ροπής, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του ρότορα.

Λειτουργία αρνητικών ιόντων

Το Dreame Miracle παράγει 600.000.000/cm³ αρνητικών ιόντων, τα οποία συμβάλλουν στη θωράκιση της τρίχας και στη διατήρηση της υγρασίας, γεγονός ιδιαίτερα ευεργετικό για όσους έχουν ξηρά ή κατεστραμμένα μαλλιά. Αυτή η λύση μειώνει επίσης το πρόβλημα του στατικού ηλεκτρισμού των μαλλιών και παρέχει προστασία από τη θερμική φθορά, αποκαθιστώντας τη φυσική λάμψη και απαλότητα. Η εκπομπή ιόντων συμβάλλει επίσης στην ενυδάτωση και τη θρέψη του τριχωτού της κεφαλής, με αποτέλεσμα την επιτάχυνση της ανάπτυξης των μαλλιών και την πρόληψη της πιτυρίδας.

4 επίπεδα θερμότητας

Προσαρμόστε τη λειτουργία της συσκευής στις ανάγκες σας. Το Dreame Miracle προσφέρει 4 λειτουργίες θερμότητας, όπως την Cool (Ψύξη), Hair Care (Φροντίδα μαλλιών), Quick Dry (Γρήγορο στέγνωμα) και Gentle (Απαλό στέγνωμα). Η πρώτη είναι ιδανική για το styling των μαλλιών. Η επόμενη παρέχει βέλτιστη διάχυση και απορρόφηση των ελαίων. Η λειτουργία Quick Dry επιτρέπει το γρήγορο στέγνωμα υγρών μαλλιών, ενώ η λειτουργία Gentle εναλλάσσει τον ζεστό και τον ψυχρό αέρα, προστατεύοντας τα μαλλιά.

Φροντίδα για την υγεία των μαλλιών

Χάρη στην ενισχυμένη τεχνολογία ελέγχου θερμοκρασίας NTC, ο στεγνωτήρας Dreame Miracle παρακολουθεί με ακρίβεια τη θερμοκρασία της εξόδου του αέρα, ώστε να μην ξεπερνάει ένα σταθερό επίπεδο 57°C, εξασφαλίζοντας ασφαλές και αποτελεσματικό στέγνωμα. Επιπλέον, ο μικροεπεξεργαστής, ο οποίος λειτουργεί με συχνότητα 500 φορές ανά δευτερόλεπτο, ρυθμίζει το επίπεδο θερμοκρασίας σε πραγματικό χρόνο, παρέχοντας βέλτιστες συνθήκες για τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής. Ως αποτέλεσμα, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως καταστρέψετε τα μαλλιά σας.

Περιλαμβάνονται 5 ακροφύσια

Ανακαλύψτε νέες δυνατότητες styling. Το σετ περιλαμβάνει 5 μαγνητικά ακροφύσια σχεδιασμένα για να καλύπτουν τις ειδικές ανάγκες διαφόρων τύπων μαλλιών. Το ακροφύσιο styling διευκολύνει το styling των μαλλιών, ενώ το ακροφύσιο ξεμπερδέματος εξασφαλίζει απόλυτα λείες τούφες χωρίς φριζάρισμα. Μεταξύ των οπαδών των φυσικών μπούκλων, το ακροφύσιο διάχυσης ενισχύει απαλά την υφή των μαλλιών χωρίς να προκαλεί υπερβολικό μπέρδεμα. Το ακροφύσιο εξομάλυνσης βοηθά στην εξάλειψη του προβλήματος των στατικών μαλλιών και διευκολύνει το styling. Το τελευταίο ακροφύσιο Essence διανέμει ομοιόμορφα τα προϊόντα περιποίησης, αυξάνοντας την αποτελεσματικότητά τους. Είστε έτοιμοι να μπείτε σε μια νέα εποχή της περιποίησης των μαλλιών;

Αποκλειστική τελετουργία στεγνώματος μαλλιών

Απολαύστε περισσότερη ευχαρίστηση κατά τη διάρκεια της καθημερινής ρουτίνας περιποίησης των μαλλιών σας με την πρωτοποριακή λειτουργία αρωματοθεραπείας. Το Miracle Dryer χρησιμοποιεί την προηγμένη τεχνολογία Emotitech® μαζί με το σύστημα CLEARAIR, προσφέροντας απολαυστικές οσφρητικές εμπειρίες. Ένα ένθετο άρωμα που περιλαμβάνεται στο σετ, αιχμαλωτίζει το μυαλό και το σώμα με χαλαρωτικές νότες αρώματος. Με την Dreame, κάθε στέγνωμα μαλλιών μετατρέπεται σε μια αποκλειστική τελετουργία που σας τυλίγει σε έναν παράδεισο αρωμάτων!

Εκπληκτικός σχεδιασμός

Η λαβή της συσκευής είναι φινιρισμένη με υλικό υψηλής ποιότητας που μοιάζει με φυσικό δέρμα, ενισχύοντας την αισθητική της συσκευής και επηρεάζοντας θετικά την άνεση του χρήστη. Χάρη στη διαδικασία ηλεκτρολυτικής επιμετάλλωσης, το Dreame Miracle ξεχωρίζει με τη λάμψη του και γοητεύει με τον σχεδιασμό του. Το προϊόν ζυγίζει μόνο 550g, επιτρέποντας την εύκολη χρήση χωρίς να επιβαρύνεται ο καρπός. Η ευκολία χρήσης ενισχύεται περαιτέρω από την οθόνη LCD, η οποία ενημερώνει για τον τρέχοντα τρόπο λειτουργίας. Επιπλέον, ο θόρυβος που παράγεται από το πιστολάκι δεν υπερβαίνει τα 76dB – έτσι μπορείτε να στεγνώνετε ελεύθερα τα μαλλιά σας ανά πάσα στιγμή χωρίς να ανησυχείτε ότι θα διαταράξετε την ηρεμία των άλλων μελών του νοικοκυριού.

τη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Πιστοκλάκι Miracle
  • Ακροφύσιο διαχύτη (Diffuser)
  • Ακροφύσιο Styling
  • Ακροφύσιο λείανσης (Smoothing)
  • Ακροφύσιο διάχυσης αρωματικής ουσίας (Essence)
  • Ακροφύσιο ξεμπερδέματος μαλλιών (Detangling)
  • Ένθετο αρώματος Essence

Specification: Dreame Πιστολάκι Μαλλιών Miracle (Ροζ χρυσό)

Χρώμα

Διαθεσιμότητα

Μοντέλο

Miracle

Dimensions
Weight 0,55 kg
Dreame Πιστολάκι Μαλλιών Miracle (Ροζ χρυσό)
Dreame Πιστολάκι Μαλλιών Miracle (Ροζ χρυσό)

Original price was: 418,20 €.Η τρέχουσα τιμή είναι: 375,50 €. με ΦΠΑ

Super Buy B2B
Logo
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Shopping cart