Επιτοίχια Συσκευή Προπόνησης Πυγμαχίας – Intelligent Boxing Machine

38,75  με ΦΠΑ

Σε απόθεμα

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ 1-3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

EAN: 6950222308009 SKU: 120087 Category:

Αυτή η καινοτόμος συσκευή προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία προπόνησης, συνδυάζοντας την παραδοσιακή πυγμαχία με σύγχρονη τεχνολογία, ιδανική για επαγγελματίες αθλητές και ερασιτέχνες.

Βελτίωση φυσικής κατάστασης:
Η συσκευή προπόνησης πυγμαχίας είναι πολύ κατάλληλη για προπόνηση στη φυσική αγωγή μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης ή ως συσκευή ψυχαγωγίας και προπόνησης στο γραφείο, στο σπίτι ή σε επαγγελματίες bodybuilders.
Η προπόνηση πυγμαχίας μας βοηθά να βελτιώσουμε τη φυσική κατάσταση, να βελτιώσουμε συγκεκριμένες δεξιότητες μάχης, αντιδράσεις και επιθέσεις, δύναμη και προετοιμασία, άσκηση, ευκινησία και δύναμη.
Εύκολη εγκατάσταση:
Είναι σχεδιασμένη για τοποθέτηση σε τοίχο με αυτοκόλλητες ταινίες velcro, ώστε να μπορείτε να εξασκηθείτε οπουδήποτε και είναι κατάλληλο για διαφορετικούς τύπους τοίχων.
Η συσκευή προπόνησης πυγμαχίας παρέχει τόσο εγκατάσταση Velcro όσο και το ύψος του μηχανήματος μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το ύψος σας, παρέχοντας ευελιξία για διαφορετικές ανάγκες.

Είτε θέλετε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην πυγμαχία, το Smart Music Boxing Machine μας καλύπτει όλες τις ανάγκες σας.

Διαστάσεις: 39x39x3cm

1 ζευγάρι γάντια πυγμαχίας

 

 

Specification: Επιτοίχια Συσκευή Προπόνησης Πυγμαχίας – Intelligent Boxing Machine

Βάρος 0,5 kg
Επιτοίχια Συσκευή Προπόνησης Πυγμαχίας – Intelligent Boxing Machine
Επιτοίχια Συσκευή Προπόνησης Πυγμαχίας – Intelligent Boxing Machine

38,75  με ΦΠΑ

Super Buy B2B
Logo
Shopping cart